Риелторы Киева выбрать компанию
Бесплатно после регистрации
Лучшие нотариусы найти или добавить
Лучшие адвокаты найти или добавить

Як отримати кредит під заставу житла?

31.07.2023 | 13:48 Раздел: Кредиты и депозиты Источник: meget.kiev.ua

ИпотекаКредити представляють собою таку послугу, якою користується більшість людей. Хоча б тому, що це досить зручно, вигідно, а також допомагає вирішувати певні фінансові питання. Якщо цікавить кредит під заставу квартиру у Києві, тоді варто узяти до уваги певні особливості такої послуги. 

Якщо людина вже брала кредит, тоді має знати, що для цього знадобиться кілька днів очікування. Також доведеться збирати документи, вирішувати бюрократичні питання, вивчати договори, що можуть бути достатньо складними. І якщо гроші потрібні терміново, тоді кредит під заставу квартири не підходить. Бо видаються дійсно серйозні суми за які доведеться відповідати. До того ж застава у вигляді квартири являється серйозним ризиком. Тому важливо, щоб все було ретельне проаналізовано. 

Особливості оформлення кредиту під заставу квартири

Дехто вважає, що отримати швидкі гроші можна тільки через мікрозайми, тобто у компанії МФО. Але багато кому такий варіант не підходить, бо заставний кредит в МФО не оформлюється, а самі суми позики невеликі. Та й мало кому сподобається платити великі проценти. 

Звертаючись у банк для оформлення кредиту, потрібно бути готовим до того, що тільки на переговори з консультантом піде не менше двох годин. І для того, щоб отримати кредит під заставу квартири, варто вивчити наступні вимоги:

  • Клієнт повинен бути влаштований офіційно;
  • Надати перелік  документів, який досить широкий;
  • До рівня доходу, висуваються високі вимоги;
  • Можуть бути обмеження, коли йдеться про цільові кредити. 

Звісно все це не дуже подобається сучасним людям, які звикли поспішати та швидко отримувати бажане. Але тут нічого не вдієш, доведеться підлаштовуватися під вимоги банку. 

Чи можна прискорити процедуру оформлення кредиту під заставу житла?

Це дуже гарне питання, на яке можна відповісти досить просто: так, можна прискорити процедуру схвалення та оформлення кредиту. При умові якщо клієнт підготується зарані. 

  • Потрібно заздалегідь зібрати та підготувати документи, які можуть знадобитися;
  • Надати якомога більше інформації не тільки про себе, але і про сім’ю та доходи. Як офіційні та і не офіційні;
  • Оцінити нерухомість, що виступає в якості застави. Все це потрібно завірити у нотаріуса, тобто зробити операцію законною. 

Часто може статися так, що гроші знадобилися терміново. І немає часу чекати кілька днів чи більше. Також можна звернутися за послугою до приватної фінансової компанії, щоб це стало зручним та простим рішенням. 

Головне, приділити достатньо часу та уваги справі, яку задумали. Компанія, до якої звернулися повинна відповідати певним вимогам та викликати довіру. Адже кредит під заставу житла являється серйозним кроком, на який наважитися не завжди просто, особливо першого разу.

Rss лента статей Просмотров: 536
image