Риелторы Киева выбрать компанию
Лучшие адвокаты найти или добавить
Бесплатно после регистрации
Лучшие нотариусы найти или добавить

Півонії – квіти дивовижної краси

14.07.2023 | 13:09 Раздел: Интерьер и дизайн Источник: meget.kiev.ua

Не дивлячись на те, що сучасний квітковий маркет пропонує споживачеві величезний асортимент круглий рік, особливо багатий вибір у покупців навесні. Придбати є можливість як квіти з далеких країв, так і вирощені в місцевих умовах.

півонії

Складно сказати, які саме рослини користуються найбільшим попитом, але можна впевнено стверджувати, що нікого не залишать байдужими півонії. Консультанти УкраФлора пропонують саме ці квіти вибрати для букету, якщо ви хочете справити на отримувача враження. Бо квіти справді дуже красиві, а головне, різноманітні як в плані розмірів, так і в тому що стосується кольорів.

Не тільки для букету

Півонії дуже поширені і користуються попитом не тільки для букетів, але і для вирощування. Це не дивно, бо по-перше, це багаторічна рослина, отже радувати своїм цвітінням вона буде багато років поспіль. По-друге, ці квіти по свої красі і насиченості аромату не поступаються трояндам. Крім того півонії не вибагливі в плані догляду і вражають кількістю варіацій (різні види, форми, розміри, кольори). Саме тому їх обожнюють флористи, бо півонії будь-яку квіткову композицію перетворять на справжній шедевр.

Існує багато різновидів півоній, але найпоширенішими вважаються трав’янисті варіації та деревоподібні.  Серед поціновувачів цієї квітки також користуються попитом китайсько-європейські версії та японські.

Щодо трав’янистих, які можна сміливо назвати найпоширенішими, то вони відрізняються в залежності від своїх квітів. Спеціалісти виділяють півонії трав’янисті:

  • Напівмахрові;
  • Немахрові;
  • Махрові.

В чому їх відмінність? Немахрова півонія це рослина з квітами, які складаються як правило з 5-ти пелюсток. Також у них є так званий «диск» і багато тичинок.

Махрова півонія - це квітка, яка привертає увагу різними за розмірами і формами пелюстками. Нижні великі і широкі, а центральні отримали назву махрові. Напівмахрова квітка це мікс. Тобто для цієї квітки характерно і наявність пишного центру і пелюсток, розташованих кількома рядами.

Щодо кольорів, то тут можливо багато варіацій. Дуже нарядно виглядають квіти в білому кольорі. Не менш ніжними варто назвати рожеві варіації. Існують квіти в насиченому рожевому відтінку або рожево-білих міксах.

Унікальність півонії в тому що вона виглядає шикарно як у монохромному букеті, так і тандемі з іншими рослинами. Хоча, навіщо додавати до півоній ще якісь квіти. Краще насолоджуватися і візуально розкішними півоніями і їх ароматом.

півонії

Консультанти UkraFlora познайомлять вас з унікальним і таким розкішним світом півоній, запропонують вам кращі взірці і допоможуть підібрати красиві квіти в потрібному кольорі. Адже секрет букету не тільки в самих рослинах а в їх кольорах. До речі, дарувати півонії прийнято як чоловікам, так і жінкам, як зовсім юним панянкам, так і солідним дамам. Це унікальна квітка бо вона красива, витривала і наповнює атмосферу неймовірно ніжним ароматом.

Rss лента статей Просмотров: 685
image