Бесплатно после регистрации
Риелторы Киева выбрать компанию
Лучшие адвокаты найти или добавить
Лучшие нотариусы найти или добавить

Чоловічі срібні браслети – крута ідея на подарунок

08.06.2023 | 13:47 Раздел: Интерьер и дизайн Источник: Meget

Представники сильної статі теж обожнюють себе оточувати красивими и стильними речами і ювелірні вироби не виключення. Складно сказати що саме полюбляють джентльмени найбільше бо популярністю користуються і запонки, і персні і ланцюжки.

браслети срібні

Але напевно лідером серед прикас є аксесуари на руку причому це саме чоловічі срібні браслети. Чому вони? Тому що це стильно,круто і головне вписується в будь-який образ. А чоловіки прагнуть до універсальності, бо часу на підбір кожного окремого аксесуару під кожний окремий наряд (як це роблять жінки) у них немає. Тому і вибирають вони те що актуальне завжди і всюди. І як стверджують експерти https://zlato.ua/ru-ua/, саме браслети чоловічі зі срібла і відносяться до цих практично-популярних речей.

Срібо – це не банально

Існує стереотип, що раз всі чоловічі срібні браслети виконані з одного виду металу, то всі вони однакові. Це не так і достатньо подивитися на фото прикрас доступних покупцям щоб у цьому переконатися. Кожен виріб відрізняється причому не тільки розміром чи формою, але і плетінням, дизаном, декором та навіть тим самим металом. Як таке можливо? Все просто, ювеліри використовують різні покриття і техніки обробки срібла. В результаті є можливість придбати срібні чоловічі браслети з:

  • Позолотою;
  • Чорнінням;
  • Родієвим покриттям.

І це ще не все. Головна родзинка будь-якого браслету – плетіння. Срібло метал слухняний, отже виготовляти з нього вийде вироби у різних дизайнерських рішеннях. Крім того майстри золотих справ використовують як класичні плетіння яких набирається під сотню, так і все частіше експериментують міксуючи їх різновидності. Саме тому асортимент браслетів чоловічих зі срібла такий величезний. Крім того на вибір покупцям представлені рішення з додатковими декоративними елементами:

  • Коштовним камінням;
  • Керамічними вставками;
  • Металевими вставками.

Безперечно дизайн так декоративне оформлення чоловічих прикрас не таке багате та розкішне як  жіночих, бо чоловіки віддають перевагу стилю мінімалізм. Але все рівно декор існує і користується попитом. Всі ці параметри, в тому числі складність виконання, вага виробу, метал, декор, конструкція і навіть бренд впливають на вартість. Але мануфактури пропонують вироби як в преміальному сегменті, так і економ варіанти, Отж якщо ви вирішили придбати для себе таку прикрасу, вам точно буде з чого вибирати. 

срібний чоловічий браслет

І тим більше вас вразить величезний асортимент, якщо ви шукаєте подарунок. Саме чоловічі срібні браслети на роль презенту підходять ідеально. Консультанти Zlato завжди прийдуть вам на допомогу у питанні підбору прикраси. Бо вибір справді дуже різноманітний і можна трішки “розгубитися”. Але окресливши свої смакові уподобання конкретним стилем і тим більше визначивши фінансові рамки ви зможете і підібрати класний чоловічий браслет зі срібла і зробити реально вигідне придбання.

Rss лента статей Просмотров: 758
image