Лучшие адвокаты найти или добавить
Лучшие нотариусы найти или добавить
Бесплатно после регистрации
Риелторы Киева выбрать компанию

Сімейне страхування: забезпечення фінансової безпеки для вашої родини

24.05.2023 | 17:52 Раздел: Страхование Источник: Meget

Будь-яка хвороба пов’язана з фінансовими витратами. Навіть при звичайному підвищенні температури тіла вам потрібно буде звернутися до лікаря, здати відповідні аналізи та купити ліки за призначенням. Перебування на лікарняному призводить до зменшення суми поточних доходів, а кошти на придбання медикаментів доведеться витрачати з власних заощаджень. Якщо ж захворювання виявиться серйозним, а лікування – тривалим, то це може мати руйнівні наслідки для сімейного бюджету та навіть спричинити появу боргів. 

Захворювання – це завжди неприємна ситуація. Та вона не повинна ще більше погіршуватися через фінансові клопоти. Саме тому кращим варіантом буде купити сімейне страхування ДМС. Це вид добровільного страхування, спрямований на захист фінансових інтересів та добробуту сім'ї. Його ціль – надати фінансову підтримку родині в разі непередбачуваних подій, до яких належить погіршення стану здоров'я.

сімейне страхуванняЯкі витрати може покрити сімейне страхування

Головною особливістю сімейного страхування є можливість отримання відшкодування на лікування кожного члена родини. Воно виглядає як оплата надання відповідних медичних послуг, до яких належать:

  • послуги швидкої медичної допомоги;
  • компенсація витрат на лікування в стаціонарі;
  • придбання ліків за призначенням;
  • амбулаторно-поліклінічне лікування.

Отже, сімейне страхування передбачає повну компенсацію витрат, пов’язаних із відновленням здоров’я членів родини. Максимальний розмір відшкодування, яке можна отримати, визначається особливостями обраного вами полісу. Від нього залежить також вартість страхових послуг. Крім того, при її підрахунку враховується вік членів родини, які беруть участь у програмі.

сімейне страхуванняГоловні переваги сімейного страхування

Найголовнішою метою та перевагою сімейного страхування є створення відчуття безпеки та фінансової стабільності. Придбавши поліс та сплативши фіксований фінансовий внесок, ви знатимете, що маєте змогу розраховувати на допомогу в значно більшому розмірі, коли трапиться страхова подія. Отже, вам не доведеться накопичувати великі фінансові резерви «про всяк випадок», також не варто хвилюватися про ймовірність опинитися в скрутному становищі через власну необачність. 

Важливою перевагою сімейного страхування є можливість самостійного налаштування пакета послуг. Зокрема, клієнт може обрати перелік застрахованих осіб та визначити максимальну суму відшкодування, надавши перевагу одному з запропонованих продуктів. Тобто підсумкова вартість добровільного медичного страхування може бути різною, що залежить від кількості членів вашої родини, їхнього віку та максимального розміру збитків, які відшкодує страховик.

Звісно, до переваг поліса належить фінансова вигода. Адже вартість фактично сплачених вами коштів та потенційний максимальний розмір страхового відшкодування можуть відрізнятися майже в 10 разів. Чому б не замовити поліс, якщо умови є такими вигідними?

Rss лента статей Просмотров: 637
image