Бесплатно после регистрации
Лучшие нотариусы найти или добавить
Лучшие адвокаты найти или добавить
Риелторы Киева выбрать компанию

Каблучка – подарунок і собі, і дорогій серцю людині

22.05.2023 | 15:06 Раздел: Интерьер и дизайн Источник: Meget

Не дивлячись на те що існує дуже багато ювелірних прикрас і всі вони відрізняються, саме цей аксесуар вважається маст хев елементом жіночого, так точно, арсеналу. З чоловічим ювелірним арсеналом можна поспорити, бо не всі чоловіки полюбляють носити каблучку. Але жінки…

каблучки

Так каблучка https://ukrzoloto.ua/catalog/koltsa/ це той аксесуар без якого складно уявити сучасну пані (незалежно від віку та статусу). Саме тому мануфактури пропонують величезний асортимент і постійно його розширюють. Щоб кожен споживач мав можливість підібрати модель яка відповідатиме його смаковим уподобанням і буде вписуватися в гардероб по стилістиці. Спеціалісти УкрЗолото, які добре розуміються на ювелірній моді підкажуть які саме серії будуть вам цікавими. Хоча, всі вироби, доступні покупцям, привертають увагу і стильним виглядом, і високою якістю виготовлення, і приємно-демократичними цінами.

Ціна питання

Перше питання яке хвилює покупця – це вартість. Адже каблучка може бути як дуже дорогою, так і привабливо доступною по ціні. І тут виникає питання – від чого залежить вартість. Все просто, на ціну впливають такі чинники як:

  1. Матеріали, що використовуються для виготовлення конкретної каблучки;
  2. Стилістика та дизайн;
  3. Складність виконання;
  4. Наявність декору і його вид.

Якщо говорити про матеріали, то це і золото, і срібло, і платина. Також популярністю у сучасних ювелірів користується кераміка. При цьому золото може бути:

  • Червоним;
  • Білим;
  • Жовтим;
  • Рожевим.

Біле золото не тільки вражає блиском але і вважається актуальним для тих у кого чутлива шкіра. Саме завдяки родієвому покриттю така каблучка не тільки сяє, але і стає на 100% гіпоалергенною.

Щодо срібла то для створення різних візуальних вражень використовують такі покриття як родієве, позолоту чи чорніння. Також доступні моделі у тотал срібло. Виглядає кожна варіація по-різному і саме це дозволяє підібрати каблучку на всі смаки.

Декоративне оформлення, як і стилістика і дизайн каблучок відрізняється, і майже не має обмежень. Для декору використовуються каміння коштовні і напівкоштовні, кераміка, емаль, діамантове гранування.

В результаті в колекціях мануфактур з’являються моделі актуальні для носіння на кожен день або для вечірніх (парадних) виходів.

каблучка купити

Обираючи каблучку варто пам’ятати про ювелірний етикет. Тобто на кожен день для доповнення образів у стилі кежуал краще обирати моделі стильні але лаконічні. Якщо перед вами стоїть завдання підібрати модель для доповнення вечірнього аутфіту – можна поекспериментувати з розмірами, камінцями, кольорами. Тобто жодних обмежень ні в каратності коштовних каменів ні у вишуканості чи розкішності декору.

Якщо ви не можете визначитися з вибором, чи складно порозумітися з розмірною сіткою, експерти UkrZoloto заdжди готові вам допомогти. І в результаті у вашому арсеналі з’явиться класна каблучка, носити яку ви будете з великим задоволенням.

Rss лента статей Просмотров: 538
image