Лучшие нотариусы найти или добавить
Риелторы Киева выбрать компанию
Бесплатно после регистрации
Лучшие адвокаты найти или добавить

еСІМ Київстар пропонує зв’язок нового покоління

19.05.2023 | 20:36 Раздел: Интерьер и дизайн Источник: Meget

Якщо хтось думає, що еСІМ Київстар та інших операторів — це тимчасова забаганка, то він помиляється. Життя стрімко змінюється. Колись селянин мав натуральне виробництво, потім люди стали ходити до крамниць, а зараз йдеться до того, що для придбання якогось товару не потрібно буде навіть виходити з дому. Досить лише згадати про інтернет-магазини і одразу стане зрозуміло, що це не примха моди, а тенденція нашого часу. Черговим кроком в цьому напрямку стала розробка цифрової карти eSIM.

еСІМ Київстар

Що таке еСІМ та як вона виглядає?

eSIM (повна назва — embedded SIM, що в перекладі з англійської означає «вбудована СІМ карта») — це невелика (лише 5х6 мм) мікросхема (чип), змонтована на материнській платі. Вона має операційну систему, процесор та власний накопичувач, незалежний від постачання енергії. В останньому зберігаються різноманітні дані: особиста інформація, записи про оператора та обраний тариф, номера абонентів тощо.

Переваги eSIM

Чому еСІМ краще, ніж пластикова сімка? По-перше, активація чіпа, як і перехід від одного оператора до іншого, виконується онлайн. Тобто вже не треба йти в салон та, можливо, стояти в черзі. По-друге, теж онлайн можна зареєструвати до п’яти номерів, причому від різних операторів. Це значить, що не доведеться, як раніше, похапцем витягати сімку з телефона та вставляти іншу. Замість цього досить зайти в налаштування та зробити кілька кліків.

Є й інші переваги. Вбудовану карту неможливо зламати, загубити або неправильно покласти в слот. Пластикову сімку зі старим номером можна залишити в смартфоні і теж користуватися нею, перемикаючи активацію. Якщо користувач загубить свій телефон або його буде вкрадено, то зловмисник не зможе ним скористатися, бо система вимагатиме пароль. Оператор за вимогою користувача негайно заблокує карту, щоб потім відновити її на новому смартфоні. А витягти її з втраченої слухавки неможливо.

Як підключити еСІМ Київстар?

Чому саме Київстар? А інші що, гірші? Ні, вони нічим не гірші, просто у Київстар під’єднання до мережі трохи простіше. Це так важливо? Ну, як сказати… В наш час, коли користувачі не бажають чекати завантаження сайтів понад 10–15 секунд і полишають інтернет-магазини, якщо кнопка «Придбати» розташована не найвиднішому місці, все важливо.

Щоб підключити еСІМ, потрібно:

  1. Впевнитися, що смартфон підтримує нову технологію.
  2. Обрати тариф з eSIM та сплатити послуги.
  3. Отримати і сканувати QR-код.
  4. Перейти в налаштування і, користуючись підказками, закінчити активацію.

Звертаємо увагу на те, що підключення еСІМ безкоштовне, а платити доведеться лише за користування обраним тарифом.

Rss лента статей Просмотров: 691
image