Бесплатно после регистрации
Риелторы Киева выбрать компанию
Лучшие адвокаты найти или добавить
Лучшие нотариусы найти или добавить

Пошук власника за номером авто

17.05.2023 | 09:22 Раздел: Законодательство Источник: Meget

Багато людей хотіли б дізнатись власника авто за номером, тому що для цього є багато різних причин. Код VIN - це найбільш інформативний спосіб, який дозволяє визначити право власності на автомобіль. Крім того, використовуючи код VIN, ви можете перевірити транспортний засіб на предмет його участі у злочинах, аваріях і правопорушеннях. Більшість сервісних центрів використовують VIN-код для підбора компонентів та деталей. Крім того, ви завжди можете перевірити автомобіль за номером, використовуючи реєстр транспортних засобів та їх власників.

Яка доступна інформація про автомобіль за номером?

Реєстр транспортних засобів та їх власників включає інформацію про понад 8 мільйонів автомобілів. Перевірка авто за номерним знаком дозволить отримати таку інформацію:

  • основні параметри автомобіля;
  • переглянути інші транспортні засоби власника автомобіля;
  • перевірить дату реєстрації машини;
  • переконатися, що автомобіль не був викрадений, і з документами все в порядку.

Крім того, Міністерство внутрішніх справ України не так давно зробило доступну базу даних VIN-кодів машин, які зареєстровані на території України. Завдяки цим даним перевірити інформацію про транспортний засіб на вторинному ринку простіше. Ви можете переконатись, що авто не вкрадено, не ввезено в Україну без легально оформлених документів. 

Інформація про автомобіль за номером

За допомогою VIN-коду досить легко виконати перевірку даних про машину на вторинному ринку. Ви зможете самостійно упевнитися в тому, що авто не було вкрадено і завезено на територію України легальним способом.

VIN-код являє собою унікальне для кожного транспортного засобу поєднання з 17 символів. У VIN-коді зашифровані відомості про виробника, дату виробництва, основні технічні параметри і т.д. Всі ці дані можуть бути дуже корисними для тих людей, які збираються придбати стару машину.

Знайти авто по держномеру і отримати відомості про потрібний транспортний засіб можна на офіційному сайті МВС України. Для цього буде потрібно ввести державний номерний знак і VIN-код автомобіля. В електронному кабінеті водія можна за допомогою номера автомобіля перевірити наявність несплачених штрафів за порушення правил дорожнього руху.

За допомогою аналітичної системи YouControl ви можете виконати швидку перевірку автомобіля, власником якого є фізична особа. Завдяки сервісу ви зможете отримати відомості про марку і модель машини, її рік випуску, колір і тип кузова.

Rss лента статей Просмотров: 4250
image