Риелторы Киева выбрать компанию
Лучшие адвокаты найти или добавить
Бесплатно после регистрации
Лучшие нотариусы найти или добавить

Фотошпалери на замовлення у Києві

27.09.2022 | 12:47 Раздел: Интерьер и дизайн Источник: Арт-шпалери

Декоративне оформлення приміщення — не менш важливий етап на шляху до завершеного інтер’єру, ніж вибір меблів, текстилю або аксесуарів. Займаючись питанням оформлення стін, зверніть увагу на такий варіант обробки як фотошпалери. Це готове дизайнерське рішення, здатне кардинально трансформувати кумнату. Зробивши вибір на користь полотен із 3D графікою, ви отримуєте повноцінний арт об’єкт, який стане родзинкою навколишнього простору.

Фотошпалери що розширюють простір
Фотошпалери «Тунель над містом» (артикул: aru60576) з коллекції Art-oboi

Фотошпалери — у чому переваги цього способу оформлення інтер’єру

Технологія виготовлення фотошпалер полягає в перенесенні вибраного зображення на основу за допомогою друку на широкоформатному принтері. Залежно від розмірів готового полотна мотив розбивається на частини. Поєднуючи деталі зображення, ви бачите єдину картинку.

Основні переваги:

  1. Арт шпалери — це спосіб швидко та недорого оновити приміщення, задати потрібний настрій.
  2. Можливість використання в приміщеннях різного стилю. Величезний асортимент сюжетних варіацій дозволяє підібрати відповідний принт як для лаконічних та стриманих інтер’єрів, так і для сміливого та навіть брутального дизайну.
  3. Простий спосіб зонування та трансформації простору — акцентні стіни, фото панно, панорамні сюжети, зображення в перспективі допоможуть обіграти складну геометрію приміщення.
  4. Фотошпалери можна використовувати в будь-якому приміщенні — спальні, дитячій, ванній кімнаті, вітальні та кухні.
  5. Ціну на фотошпалери можна порівняти з вартістю рулонних шпалер на флізеліновій основі, але вони навряд чи зрівняються з естетикою арт полотен.
    Фотошпалери з пір'ям
    Фотошпалери «Різнобарвні пір'я» (арикул: aru45789) з коллекції art-oboi

Чи можна клеїти фотошпалери самостійно?

Безперечно. Серед переваг фотошпалер — простота поклейки. Для перенесення полотна на стіну необхідно:

  1. Вирівняти та очистити поверхню від забруднень. Нанести грунтовку для кращого зчеплення між шпалерами та основою.
  2. Коли стіна просохне, слід починати обклеювання. Підготувати клей відповідно до типу шпалер (на паперовій, вініловій або флізеліновій основі).
  3. Нанести клей на стіну.
  4. Перемістіть по черзі на підготовлену поверхню всі деталі картинки.

    Фотошпалери с лісом та деревами
    Фотошпалери «Лісова панорама» (артикул aru57395) з коллeкції Art-oboi

Де купити шпалери в Києві?

Арт-шпалери в столиці пропонує різноманітність дизайнерських рішень для будь-якого стилю інтер’єру. Стриманий лофт чи експресивний ф’южн, спокійна класика чи природний еко стиль? У нашому інтернет-магазині ви завжди можете купити шпалери для вирішення поставленого завдання. Якщо вибраного сюжету немає, ви завжди можете оформити доставку на замовлення. Робота безпосередньо від виробника дозволяє гарантувати якість усієї продукції. Оформити замовлення можна онлайн через форму на сайті або за телефоном — наш менеджер прийме заявку та уточнить усі деталі замовлення. Ми працюємо по всій Україні, тому сучасні та оригінальні арт полотна доступні не лише для мешканців Києва, а і для інших населених пунктів нашої країни.

Rss лента статей Просмотров: 3210
image