Бесплатно после регистрации
Лучшие нотариусы найти или добавить
Риелторы Киева выбрать компанию
Лучшие адвокаты найти или добавить

Популярні тканинні матеріали для пошиву наволочки

27.06.2022 | 09:04 Раздел: Интерьер и дизайн Источник: tk-domtex.com.ua

Наволочка – це дуже важливий аксесуар, що використовується для повної комплектації комплекта білизни. Це союзник здоров’я шкіри обличчя, оскільки чисте покриття значно зменшує ймовірність появи проблем з прищами, подразненнями або сухістю. Цікаві варіанти представлені на сайті https://tk-domtex.com.ua/categories/navolochki.

Просто змінюючи чохол кожні два-три дні, можна поступово покращувати здоров’я обличчя, оскільки після сну, тканинна поверхня накопичує мертві клітини, бактерії, пил і піт.

Чохол захищає подушку від вологи та бактерій, які з голови та обличчя можуть потрапити на подушку, створюючи для них ідеальне середовище для розмноження кліщів та бактерій. Чохол запобігає цьому переносу бактерій в обох напрямках, а також його набагато легше прати, ніж подушки, значно подовжуючи термін служби останніх.

Переваги наволочки з натуральної бавовни

Найпоширеніша наволочка - 100% бавовна. Бавовна – натуральний продукт, дуже м’який, практично ні у кого не викликає алергії, добре вбирає вологу і чудово дихає. Ще одна перевага полягає в тому, що він не дає тепла, не даючи занадто сильно потіти. Він дуже добре миється, а також майже не дає усадки і дуже добре витримує наступні прання.

Що таке тенсел?

На ринку є нещодавно створене волокно під назвою тенсел, яке протягом багатьох років використовувалося у виробництві протекторів для матраців і наволок.

Тенсел- це повністю натуральне волокно, яке на 100% складається з деревної целюлози. Вважається високою екологічною цінністю, оскільки видобувається з матеріалу, який є дуже поширеним у природі, а також його можна постійно переробляти для інших цілей. Ще одна велика екологічна перевага полягає в тому, що він дуже тонкий, що економить воду, електроенергію та мило під час прання. Це волокно, яке навіть використовується для виготовлення рушників через його велику поглинаючу здатність.

Використовуючи чохол, ми захищаємо подушку від вологи та бактерій, треба мати на увазі, що прати наволочку набагато легше і швидше, ніж саму подушку, крім того, ми продовжуємо термін служби подушки.

Як на рахунок бамбуку?

Щоб дбати про своє здоров’я трохи легше і водночас мати додатковий комфорт, існують наволочки, виготовлені з волокон бамбукових ниток, які природно відштовхують бактерії, а також забезпечують чудовий комфорт завдяки своїй м’якості. Існують також наволочки з антиалергенних тканин, ідеальні для сучасного забрудненого суспільства, де все більше і більше людей страждають від наслідків алергії, коли справа доходить до відпочинку. Крім того, існують водонепроникні та дихаючі наволочки, що робить їх ідеальними для захисту подушки від поту, а також є ефективним фізичним бар’єром від пилових кліщів.

Важливо відзначити, що, використовуючи наволочку щодня, ви можете захистити свою подушку від плям і бактерій. Крім того, ваша голова лежить на ньому протягом ночі протягом 6-8 годин, і тому важливо приділити час, щоб знайти захист, який допоможе вам вести здоровий спосіб життя і шкіри.

Rss лента статей Просмотров: 4841
image