Лучшие нотариусы найти или добавить
Бесплатно после регистрации
Лучшие адвокаты найти или добавить
Риелторы Киева выбрать компанию

Що цікавого в Києві подивитися взимку

23.11.2021 | 10:53 Раздел: В Украине Источник: Doba.ua

Київ взимку не менш прекрасний та цікавий, ніж влітку. Усипана снігом столиця з її вечірніми вогнями, смачним глінтвейном на Контрактовій площі та високою ялинкою в самому серці міста дарує незабутні враження. Дізнаємося, де погуляти в Києві взимку. У нашому гайді різний варіант дозвілля: для активних та теплолюбних.

Новый год

Куди піти у Києві на вихідні?

Плануючи зимовий відпочинок, не забувайте про комфорт. Після багатогодинних прогулянок потрібно десь відпочити, і тут актуальними стають квартири в Києві подобово. У вашому розпорядженні всі райони, від центральних до віддалених, а також різний формат та метраж житла. Тепер, коли ви знаєте, як з комфортом розміститися у столиці у вихідні, можна перейти до планування дозвілля.

Потрапивши до столиці на зимовий вікенд, обов'язково відвідайте такі локації.

  1. Гідропарк та ВДНГ. Тут чекають справжнісінькі гірськолижні пригоди. Якщо до Гідропарку потрібно йти зі своїм екіпіруванням, то на ВДНГ вже обладнали спуски з прокатом.
  2. Мамаєва слобода. Козацьке поселення зустрічає всіх мисливців за колоритом, пропонуючи захоплюючу екскурсію на санях. 
  3. Ботанічний сад ім. М. Гришка. Оранжерейний комплекс працює цілий рік. Чому б не порадувати втомлені від снігу очі квітучими враженнями?
  4. Києво-Печерська Лавра. Один із найдавніших і найзначніших православних центрів. Монастирський комплекс включає до себе церкви, дзвіниці та знамениті печери.
  5. Аквапарки. Зима – чим не привід поплескатись у критому басейні. На Оболоні та у Броварах працюють аквапарки для тих, кому хочеться згадати літо.
  6. ТРЦ. Сучасні комплекси пропонують різноманітні розваги. Тут вам і кіно, і театри, і шопінг, а також безліч атракціонів, картинги, роликодроми та квест-руми.

Музеї Києва, які варто відвідати

Холодна пора року – найкращий час для отримання нових знань. Серед місць, які варто відвідати в Києві, на особливу увагу заслуговують численні музеї:

  • національний художній;
  • історії України;
  • мистецтв імені Богдана та Варвари Ханенків;
  • науково-природничий;
  • мікромініатюр Миколи Сядристого;
  • Михайла Булгакова;
  • "Чорнобиль";
  • історії туалету;
  • PinchukArtCentre;
  • Software and Computer Museum;
  • Музей історичних коштовностей України;
  • Шоколадний будиночок.

Це лише частина найцікавіших закладів столиці. Щоб відвідати хоча б їх, варто зупинитись на кілька днів. Знайти житло допоможе сервіс Doba. Також тут можна зняти квартиру в Одесі подобово або забронювати варіант у будь-якому іншому місті.

Куди піти із дітьми на канікулах?

Цікавий Київ взимку та для дітей. На Софійській площі біля ялинки працює резиденція Святого Миколая. На ВДНГ відкривається парк розваг Діда Мороза. Тут можна написати листа бородатому чарівнику, познайомитися з ельфами, покататися на гірці. Любителям екстриму буде весело на Пейзажній алеї та у парку Слави, де вдасться покататися на санчатах та тарілках. Багато спусків, крутих та пологих, подарують масу яскравих вражень. 

Ну що, готові зустрічати перший сніг у Києві? Тоді скоріше бронюйте житло та купуйте квитки, столиця чекає

За матеріалами: https://doba.ua/ukr/

Rss лента статей Просмотров: 8651
image