Лучшие адвокаты найти или добавить
Риелторы Киева выбрать компанию
Лучшие нотариусы найти или добавить
Бесплатно после регистрации
ЖК Kvartal Praud
Львов, Железнодорожный район

ул.Голубовича 37

Контакты продавца
Продажа: продажи завершены

Готовность: дом сдан

Новостройка элит-класса

Просмотров: 15393

Отзывы о ЖК Kvartal Praud. Львов, Железнодорожный район

Положительные: 1
Негативные: 1
Оставить отзыв

Наталя 27.12.2016 16:55 Ответить на отзыв

НЕ РЕКОМЕНДУЮ
ЯКЩО у Вас є ПИТАННЯ, ВІДПОВІМ, ЩОБ Ви не Повелись на цю аферу
Додаю фото для конкретики, на яких видно грибрк на стелі, плинту що відвалюється і так далі,
ЧЕКАЮ ВАС НА ЕКСКУРСІЮ!
Довго шукали і зупинилися на цьому будинку адже забудовник пропонував елітне житло, договір про Фонд фінансування будівництва проходив через КРЕДОБАНК, який би мав контролювати процес і бути гарагтом, ніби має хорошу репутацію, але насправді виявився просто мильною бульбашкою так само як і #proudinvestment , яка є молодою польською компанією що розпочала кілка будівництв у Львові, мала б будувати на совість, всій один з перших кварталів на совість не має совісті взагалі,

Зараз забудовник/банк годують нас завтраками,
Моливо буде позов до суду на банк через невиконання зобовязань, квартал повинен був бути зданий в 2 кварталі 2016
ЧОМУ ?
висота парковки всього лиш 220 при вїзді, за стандартами набагото вище має бути
каналізація не правильновстановлена
течуть всі покрівлі в 4 будинках
бруківка без відведення води де вічний зимовий скаропад
здешевлення буд метріалів
зміни/ відхилення від початкового плану і не в позитивну сторону
недоукомплектування вікон, сквозняки
замоклі стіни і штукатурка, що з качом відпаде
недороблені балкони,які зітикають
не відрегульовані двері,
Взагалі багато недоопрацювань
забудовник намагається спихнути неякісну будівлю і переконати нас що все ок ,

Людмила 05.01.2017 23:28 Ответить на отзыв

Можу підтвердити все, що написала п. Наталя. І ще додати. В цьому кварталі купила квартиру моя сестра. Те що там робиться, це жах, який описати простими словами неможливо. Шкода, що фото нема. Грибок по стінах, вікна не прилягають добре, вітер по квартирам гуляє, двері не закриваються нормально, обігріти квартиру неможливо. За парковку не знаю, бо не була там, але те що через усю парковку йдуть нічим незаізольовані каналізаційні труби з усього кварталу, то мені сестра казала. Та ще й малого діаметру ті труби, вони не будуть справлятися з викидами усіх квартир. Колись та парковка буде плавати у гівні. Мало того, місця на парковці продавалися людям, які квартир у тих будинках не мають, а то є порушення. Подвір'я має нахил, тому взимі буде крижана гірка, люди будуть ламати собі руки-ноги. Забудовник мав здати в есплуатацію весь квартал ще у червні, але перший корпус по нині не добудований, від дощів понамокали стіни, потім то все буде вилазити пліснявою і грибком. Ліфти не запущені, хоч люди вже живуть там. Бруківку у дворі робітники клали у воду, коли падав дощ, а потім і у сніг, що з тою бруківкою буде через рік, ніхто не може зпрогнозувати, а ремонт будуть мешканці робити за свої гроші. Забудовнику зараз аби зіпхати ту будову. За проектом на подвір'ї мав бути фонтан, ніякого фонтану не буде. Обіцяли дитячий та спортивний майданчики, поки що навіть намьоків на ті майданчики немає.
Коротше я би нікому не радила там купляти квартири, та ще й за таку ціну. Най си самі там живуть.

Егор 12.11.2015 13:50 Ответить на отзыв

Дома ужасные, стройка незаконная, соседние дома рушатся, никакой красоты, одним словом трущобы.

Представник Забудовника 12.11.2015 18:16 Ответить на отзыв

п.Егор, якщо Вам не сподобася вигляд нашого будинку - це не привід писати, що він буде жахливий. Оскільки, ми будуємо в історисній частині Львова, тому екстер'єр нашого будинку буде максимально вписуватись оточуюче середовище та відповідати вимогам будівництва в історичному центрі.
Ви нас звинувачуєте, що ми будуємо Квартал на Голубовича незаконно, але Ви неправі! У нас є всі дозволи на пачаток та здійснення будівельних робіт. Ми співпрацюємо з Кредобанком в якому відкритий фонд фінансування будівництва і якщо б в нас не було хоча б одного дозвільного документу та затвердженого проекту будівництва тоді ми, банально, не змогли продавати наші квартири через Кредобанк. Ваші звинувачення безпідставні!
Що стосується сусідніх будинків, то дійсно вони не в найкращому стані, але це не тому що ми почали поруч будівництво, а тому що вони є дуже старими і люди які в цих будинках живуть самостійно не займалися їх реставрацією. Скажу більше, ми як Забудовник укріпляємо всі проблемні будинку щоб вони простояли ще не один десяток років.
Цитата: "никакой красоты, одним словом трущобы". З верхніх поверхів нашого будинку буде відкриватись дуже гарний вигляд на центральну частину Львова та на Костел Св.Ольги та Єлизавети, з нижніх поверхів вигляд з вікон буде у внутрішній двір, який ми плануємо повністю озеленити, засадити клумбами, можливо по фасаду пустимо плющ. У внутрішньому дворику не буде місця для машин, це територія відпочинку для дорослих та малечі, торці старих сусідніх будинків ми поштукатуримо, тому п.Егор - Ви помиляєтесь, це аж ніяк не можна назвати трущобами.
Будь ласка, більше не пишіть таких поганих коментарів та безпідставних звинувачень!

Сергей 03.12.2014 15:31 Ответить на отзыв

Дома вроде не плохие и планировки понравились, но ни где не могу найти стоимость квартир в этом доме.

Представник Забудовника 12.11.2015 18:22 Ответить на отзыв

На сьогоднішній день ціна 20 900 грн./кв.м. на квартири розташовані з 2 по 4 поверх, 22 500 грн./кв.м. - ціна на квартири вище 4 поверху, 24 900 грн./кв.м. - ціна квартир на мансардному поверсі.

Ирина 10.03.2015 17:13 Ответить на отзыв

Как было сказано ранее, цена меняется в зависимости от курса. На данный момент цена уже составляет 19900 грн за кв. метр. И эта цена не окончательная.

Ирина 04.03.2015 15:48 Ответить на отзыв

Цена на данный момент составляет 15 900 грн за квадратный метр. Но застройщик оставляет за собой право изменять цену в зависимости от курса доллара.
image