Бесплатно после регистрации
Лучшие нотариусы найти или добавить
Риелторы Киева выбрать компанию
Лучшие адвокаты найти или добавить

ЖК «Верховина» будується на кошти інвесторів

08.12.2015 | 10:25 Раздел: Недвижимость Украины Источник: УкрБуд

Останнім часом в різних ЗМІ та соціальних мережах лунають звинувачення на адресу забудовника житлового комплексу «Верховина», що споруджується у Святошинському районі м.Києва. Суть претензій в тому, що інвестор почав реалізацію житла в даному ЖК, хоча 100% квартир нібито мають бути передані співробітникам органів внутрішніх справ та учасникам АТО.

ukrbud-logo При цьому автори подібних тверджень посилаються на відповідну стенограму засідання Київради, де лунають посилання на лист замовника будівництва - ГУ МВС у м.Києві - з інформацією про 100% передачу житла «особовому складу, у тому числі тим, хто бере участь у АТО».

Інформуємо про те, що житловий комплекс «Верховина» зводиться на підставі «Дозволи на виконання будівельних робіт» (№ 115152720939 від 29.09.2015 р). Замовником будівництва виступає ГУ МВС у м.Києві, а інвестором і забудовником ТОВ «Укрбуд Девелопмент».

Між замовником-розпорядником земельної ділянки з одного боку, а також інвестором і забудовником з іншого було укладено відповідний інвестиційний договір. Згідно з ним одна частина квартир належить інвестору, який повністю фінансує будівництво, а інша - замовнику.

Замовник будівництва вправі розпорядиться на власний розсуд виключно своєю часткою. У тому числі передати всі 100% приналежних йому квартир співробітникам органів внутрішніх справ та учасникам АТО, якщо ним прийнято відповідне рішення.

Подібна практика, коли замовник, який не має фінансових можливостей для будівництва, привертає до проекту інвестора, який, у свою чергу, отримує частину житлової площі, є досить поширеною.

Наголошуємо, що бюджетні кошти при реалізації даного будівництва не використовується, а зведення житла можливо тільки за допомогою інвестора, яким і виступає ТОВ «Укрбуд Девелопмент».

Важливою умовою фінансування будівництва є відкриття попередніх продажів квартир, що належать інвестору, що дозволяє залучати необхідні кошти для подальшого продовження робіт.

Rss лента новостей Просмотров: 919
image