Риелторы Киева выбрать компанию
Лучшие адвокаты найти или добавить
Лучшие нотариусы найти или добавить
Бесплатно после регистрации

Котеджне містечко Green Hills розвивається і стає все більш комфортним для проживання

12.03.2015 | 16:00 Раздел: Недвижимость Украины Источник: meget

Котеджне містечко Green Hills – це перше американське містечко в Україні, побудоване великим британським девелопером Dragon-Ukrainian Properties & Development, з повністю функціонуючою соціальною та інженерною інфраструктурою.

unnamedЗ моменту старту продажів у 2009 році у містечку продано 67 домоволодінь. «На сьогодні в Green Hills проживає 35 сімей і ведеться будівництво ще 10 нових будинків.  Таким чином ми очікуємо, що до кінця цього року у нас проживатимуть біля 45 сімей», – коментує Володимир Тимочко, партнер компанії Dragon Capital, керівник проекту Green Hills.

Розвинена інфраструктура та високоякісний сервіс дозволяє жителям містечка забути про всі побутові проблеми: на території є продуктовий магазин, приватний медичний кабінет, приватний дитячий центр та дитячий майданчик, мультифункціональний спортивний майданчик, поле для гри у пляжний волейбол та спортивні тренажери просто неба. Містечко цілодобово охороняється і обслуговується професійною сервісною компанією.Сьогодні ведеться будівництво приватної школи, яка відкриється вже у вересні 2015 року.

Green Hills розташований в екологічно чистому районі біля села Віта-Поштова, за 10 км від Києва, в оточенні мальовничого лісу і трьох озер. На продаж пропонуються ділянки розміром від 6 до 14 соток з готовими будинками або під забудову за одним із 15 типових проектів.

Інвестор і забудовник Green Hills – британський інвестиційний фонд Dragon-Ukrainian Properties & Development (DUPD).

DUPD створений інвестиційною компанією Dragon Capital у лютому 2007 року з метою інвестування в український ринок житлової та комерційної нерухомості. DUPD вже проінвестував понад $ 250 млн. в ряд проектів в Україні, серед яких котеджне містечко Green Hills, ексклюзивне клубне містечко Riviera Villas, житловий комплекс преміум-класу Obolon Residences, мережа гіпермаркетів «Нова лінія» та компанія Arricano, що інвестує в торгівельну нерухомість (торгово-розважальні центри Skymall, «Район», «Проспект» (Київ), Sun Gallery (Кривий Ріг), City Mall (Запоріжжя), South Gallery (Сімферополь) та інші).

Контакти прес-служби:

Анна Ржонцова

Специалист по маркетингу

Tel: +380 44 4907120

Mob: +380 50 3882577

E-mail: rzhontsova@dragon-capital.com

Наталья Ряска

Директор по маркетингу

Tel: +380 44 4907120

Mob: +380 50 3550566

E-mail: ryaska@dragon-capital.com

Rss лента новостей Просмотров: 1063
image