Бесплатно после регистрации
Лучшие адвокаты найти или добавить
Риелторы Киева выбрать компанию
Лучшие нотариусы найти или добавить

18 жовтня 2014 року відбувся суботник з прибирання парку Перемога

20.10.2014 | 14:44 Раздел: Происшествия и события Источник: meget

intergal 18 жовтня 2014 року відбувся суботник з прибирання парку «Перемога» у Дніпровському районі м. Києва, який було організовано Київським комунальним об’єднанням зелених насаджень «Київзеленбуд» за підтримки компанії «Інтергал-Буд» у рамках загальноміського осіннього місячника з благоустрою, озелененню та поліпшення санітарного стану міста.

На суботник прийшло більше 2 000 киян, серед яких були і мешканці житлового комплексу «Паркові Озера». Активістів усім необхідним для прибирання інвентарем забезпечила компанія «Інтергал-Буд».

Парк «Перемога» заснован у 1965 році, у 2008 році відбулась його реконструкція. На 82,61 га розташувався сосновий ліс з парковими алеями, декоративне озеро з арочними мостиками та островом, а також дитячі атракціони та спортивні майданчики.

intergal-1

Для багатьох киян парк Перемога - це улюблене місце відпочинку серед чистого та свіжого повітря, затишку та спокою поруч з природою.

intergal-2

Компанія «Інтергал-Буд» висловлює щиру подяку всім небайдужим, особливо мешканцям ЖК Паркові Озера, за підтримку і за бажання зробити наше місто по-справжньому європейським та зеленим!

Rss лента новостей Просмотров: 1218
image